zondag 16 januari 2011

Ledlights Nucash.nl Fantastico

Nucash.nl, het internetprogramma waarbij je sneller dan waar dan ook euro's kunt sparen heeft een hele leuke actie. Ze geven namelijk Ledlights weg aan nieuwe leden. Die krijg je naast de startbonus van 1 euro. Is dat nou niet Fantastico? Bekijk het filmpje hieronder maar eens.





Als je vrienden of bekenden aanmeldt via jouw link dan krijg je daar ook nog eens 2 euro per persoon voor. Op die manier kom je al snel aan de uitbetalingslimiet van 10 euro toe.


De huidige actie van Nucash.nl met betrekking de vertrekking van gratis ledlights is natuurlijk een prima aansporing om een account aan te maken. Dat is bij dit spaarprogramma geheel gratis, dus het is echt een win-win situatie. Je krijgt een ledlight sleutelhanger toegestuurd en daarnaast kan je ook nog eens een flink centje bijverdienen. Dat is natuurlijk ideaal. En daar bovenop maak je bij inschrijving ook nog eens kans op een Dell Notebook.


Via Nucash.nl ontvang je iedere dag e-mails en met het lezen van deze e-mails verdien je geld. Daarnaast krijg je regelmatig enquetes, prijsvragen en marktonderzoeken toegestuurd waarmee je ook weer geld kunt verdienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten