donderdag 27 januari 2011

Elvis en Nucash.nl

Elvis en Ledlights Nucash.nl Fantastico




Huh? Elvis? Elvis?? Wat heeft die beste man nou weer te maken met deze termen? Veel mensen beweren dat ze Elvis nog wel eens ergens rond zien lopen, maar om nu te beweren dat Elvis een gratis sleutelhanger met ledlights van nucash.nl gaat aanvragen en mee gaat doen aan het spaarprogramma dat gaat toch wel hee erg ver!


Toegegeven, de man was in zijn tijd Fantastico, maar hij was zijn tijd ook weer niet zo ver vooruit dat hij 35 jaar geleden al met een ledlight sleutelhanger rondliep. Dus wat heeft Elvis hier nu mee te maken? Elvis, de King of rock-'n-roll?


Ah, King! Daar hebben we het al. Dat is het sleutel(hanger)woord. Dat is waar het hier om draait. Daarom past Elvis hier in het plaatje. Want, deze actie is gekoppeld aan een seo wedstrijd. En bij een seo wedstrijd gaat het erom dat je website zo hoog mogelijk rankt in Google op bepaalde zoekwoorden (tsja, welke woorden zouden dat nu zijn?). Daarbij moet je dus enkele handelingen uitvoeren die van positieve invloed is op deze ranking. Eén van de gouden regels bij seo is 'content is King'. En wie was er nog meer King? Ja, inderdaad. Elvis dus!


Bij deze heb ik dus mijn blog even wat Kinggehalte meegegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten